10 motive sa optezi pentru tratamentul ortodontic la Clarodent

10 motive sa ne alegiDe ce sa alegi Clarodent pentru tratamentul ortodontic?

 

Va oferim 10 motive!

 

1. Dr. Delia TIGOIU este singurul medic ortodont roman specializat in SUA.

 

2. Perfectionarea continua a intregii echipe – organizam si prezentam cursuri pentru alti medici specialisti ortodonti si participam permanent la cursuri de perfectionare.

 

3. Folosim cele mai bune materiale – materialele utilizate sunt realizate de cei mai importanti producatori mondiali si sunt fabricate in Statele Unite.

 

4. Solutii pentru fiecare pacient – indiferent daca pacientul este copil, adolescent sau adult, fiecare poate gasi solutia optima pentru sine.

 

5. Orice tip de aparat dentar – aparate dentare linguale invizibile tip Incognito si WIN, cu gutiere transparente invizibile, fixe externe (ceramice sau metalice), aparate dentare linguale clasice, aparate dentare mobile, mio-functionale

 

6. Sterilizare sigura – toate piesele si instrumentele sunt sterilizate dupa fiecare procedura! Regulile referitoare la curatenie si sterilizare depasesc standardele in domeniu. Indeplinim standardele aplicate in Statele Unite si Europa de Vest.

 

7. Abordare prietenoasa si profesionala – pacientii ne devin prieteni. Ii respectam si ei simt acest lucru.

 

8. Suntem mereu langa tine – pe toata perioada tratamentului si dupa finalizarea acestuia, iti stam mereu la dispozitie. Te vom ajuta pentru a obtine rezultatul pe care ti-l doresti.

 

9. ORTHO All Inclusive® – Totul la vedere. Fara costuri ascunse! Din respect pentru tine. Este primul concept All Inclusive implementat in Romania.

 

10. Clarodent LIFETIME GUARANTEE® – Oferim GARANTIE PE VIATA! Noi intelegem ca rezultatul tratamentului ortodontic este important pentru tine. De aceea, vrem sa il mentinem pentru totdeauna. Pentru prima data in Romania.

 

 

Voucherul este valid doar daca datele dumneavoastra de contact sunt reale.