Dr. Alexandru Tigoiu


  • Dr. Alexandru Tigoiu, Medic specialist Stomatologie Generala
    Dr. Alexandru Tigoiu

    Medic specialist Stomatologie Generala

  • Este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in anul 2000, medic specialist de stomatologie generala, avand competente de top in protetica (fixa si mobila), cosmetica dentara si implantologie.

    A absolvit programul de masterat in Biomateriale din cadrul catedrei de Bioinginerie a Universitatii “Politehnica” Bucuresti. Este implicat in continuare alaturi de aceasta universitate in programe de cercetare privind materialele folosite in cosmetica dentara, ortodontie si implantologie. A sustinut cursuri de perfectionare pentru medici dentisti si tehnicieni dentari in domeniul amprentei dentare, a tehnicilor de preparare dentara, precum si al utilizarii sistemelor de frezare (inclusiv CAD/CAM) in stomatologie. A absolvit programul de specializare in implantologie, precum si cursuri de specializare in cosmetica dentara.

    Are peste 50 de diplome participare la diverse congrese si cursuri de renume din Romania si strainatate. Face parte dintre organizatorii celor mai importante cursuri organizate in Romania pentru medici ortodonti.