Aparat dentar Incognito

 

Aparat dentar IncognitoCe este un aparat dentar Incognito?

Un aparat dentar Incognito este o alternativa moderna si invizibila la aparatele dentare fixe conventionale, ceramice sau metalice.

Un zambet perfect reprezinta incredere si success atat in viata dumneavoastra privata, cat si in cea profesionala. Va veti simti extraordinar stiind nu doar ca aratati excelent, dar si ca zambetul dumneavoastra este sanatos. Dintii drepti usureaza igienizarea, astfel ca atat dintii, cat si gingiile vor fi sanatoase pentru mai mult timp.

Un aparat dentar INCOGNITO® este un tip de aparat high-tech pentru pacientii cu diverse tipuri de malocluzii. Este complet invizibil, usor de curatat si singura persoana care stie ca faceti tratament ortodontic sunteti dumneavoastra. Este conceput in mod individualizat pentru dintii dumneavoastra, ceea ce inseamna ca se va adapta perfect, dar si ca rezultatele vor fi perfecte. Atat bracket-urile, cat si arcurile Incognito sunt realizate individualizat prin cea mai inalta tehnica CAD/CAM. Designul extrem de subtire al bracketurilor de aur (anti-alergic) confera un maxim de confort pacientului si o adaptare rapida a vorbirii.

 

Incognito – este si pentru mine?

Vreti sa va imbunatatiti zambetul, sa optimizati sanatatea dintilor dumneavoastra si sa aratati exceptional? Ati dorit sa aveti un zambet perfect, dar ati fost jenati sa purtati aparate metalice?

Daca raspunsul este DA, atunci un aparat dentar Incognito poate fi o solutie si pentru dumneavoastra:

  • Orice malocluzie poate fi corectata, indiferent daca sunteti adolescent sau adult
  • Aparatul este singurul dispozitiv ortodontic invizibil cu adevarat
  • Bracketurile nu contin nichel (nickel-free) si sunt usor de curatat
  • Tratamentul ofera rezultate de inalta calitate
  • Design-ul individualizat si plat al bracketurilor si arcurilor confera maximum de confort pacientilor si o adaptare rapida a vorbirii

 

Vezi si:

Aparat dentar invizibil

WIN

Ortodontia pentru adulti

Aparat dentar fix extern