ORTHO All Inclusive

 

Ortho all inclusiveTotul inclus fara grija costurilor ascunse!

 

Tratamentul ortodontic reprezinta o investitie pentru toata viata! Intrucat costurile unui astfel de tratament nu sunt de neglijat, credem ca este foarte important ca pacientii sa cunosaca de la inceput planul integral de tratament si costurile aferente.

 

Situatia fiecarui pacient este diferita, astfel incat pot exista diferente in ceea ce priveste planul de tratament. Pot exista diferente in functie de complexitatea cazului, de procedurile care trebuie aplicate in vederea obtinerii unui rezultat excelent, de tipul de aparat pe care il alegeti (metalic, ceramic etc). In momentul prezentarii planului individualizat de tratament, veti primi si informatiile complete despre costuri.

 

Pachetul ORTHO All Inclusive iti ofera cel mai bun cost pentru tratament, cu posibilitatea platii prin rate directe minime fara dobanda!

 

Avantajele ORTHO All Inclusive:

All Inclusive – pretul tratamentului include toate costurile aferente, pentru intreaga perioada de tratament

Fara costuri ascunse – nu platesti nimic in plus fata de costul de tratament estimat initial.

Nu ascundem costurile si suntem complet transparenti

• Rate egale, minime, platibile direct catre clinica

Fara dobanda – Dobanda pentru platile in rate directe este 0%. Fara comisioane, acte de completat sau alte costuri

Rate incepand de la 60 Euro/luna *

• Costurile acopera costul perioadei active de tratament, precum si al perioadei de contentie (1 an dupa terminarea fazei active)

 

Prin ce este unic ORTHO All Inclusive?

 

Pentru ca ne respectam pacientii, preferam sa fim cat mai transparenti atunci cand vine vorba despre pret. Nu incercam sa “prindem” pacientii oferindu-le initial un cost fals, urmand ca toate “extra-costurile” sa fie adaugate pe parcurs. La noi, totul este discutat deschis si este All Inclusive! Acest sistem este UNIC in Romania!

 

Tratamentul ortodontic dureaza in medie circa 24 de luni, timp in care pacientii ne devin prieteni. De aceea, preferam sa iti includem toate costurile tratamentului ortodontic: consultatii lunare, inlocuirea unor componente ale aparatului dentar (bracket-uri, arcuri etc), folosirea unor accesorii de protectie, aparatele de contentie (se vor purta dupa finalizarea tratamentului) sau alte componente.

 

Garantia pe viata, oferita la finalizarea tratamentului ortodontic sustine profesionalismul cu care tratam fiecare caz si calitatea materialelor pe care le folosim. Clarodent ofera acest concept din respect pentru tine!

 

 

Voucherul este valid doar daca datele dumneavoastra de contact sunt reale.

 

Vezi si:

Garantie pe viata

10 motive sa optezi pentru tratamentul ortodontic la Clarodent